Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

                                             12 квітня 2022 року о 14.00

в режимі відеоконференції

 

1. Про проект Постанови про Заяву Верховної Ради України "Про вчинення Російською Федерацією геноциду в Україні" (р.№7276, Р.Стефанчук та ін.).

 

2. Про проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй (ООН), Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО), Ради Європи, Європейської Комісії, Європейського Парламенту, Міжурядової морської консультативної організації (ІМКО) та урядів демократичних держав світу щодо виключення Російської Федерації зі складу держав-членів міжнародних і європейських конвенцій, денонсації двосторонніх угод між урядами демократичних держав й урядом Російської Федерації про співпрацю у сфері освіти й науки та скасування процедур легалізації у демократичних державах російських документів про освіту, здобуття наукових ступенів (р. № 7263, Н.Піпа та ін.).

 

3. Про відрядження Голови Комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування М.Радуцького  до  м. Копенгаген (Королівство Данія) у період  з 18 по 25 квітня 2022 року (лист Голови Комітету М.Радуцького).

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку